Tuesday, December 21, 2010

Blog Baru Lagi

TwitThis

Salam, sy memohon maaf kerana sering kali menukar blog. Masuk ni dah berpuluh puluh blog sy buat. Untuk pengetahuan, kenapa sy telah berpindah dari mtastudio.blogspot.com kepada syoknyerblogging.blogspot.com dan domain thalhah.com dipindahkan kesini adalah kerana sy terlupa password email sy yang lama. Kebiasaan sy hanya harapkan browser ingat semua password sy dan terus auto login untuk memasuki mana2 web. Pada satu hari sy telah format laptop kerana diserang virus. Segala bookmark dan password dan semua data2 hilang. Adeh... sy tlupa sudah untuk backup segala bende sebelum format. Ini semua kerana geram yang amat terhadap virus tersebut. haha. Insyaallah ini adalah blog final sy. Sy sudah setkan supaya tdk lupa password lagi. :P

6 comments:

NAZRUL AHMAD said...

h follow,,hehe

Norhafiza said...

oooo..sabar je la ye..nak buat camne kan..No sure mesti tention punya kan?...sabar ye..anggap tu ujian semata2..

RedBoys said...

fuh. banyak ke buat bagi browser tolong ingatkan password tu? kalau banyak, habisla. huhu. bro simpan je semua password dan lain2 dalam satu buku. senang sikit kerja.

Firdaus Kasim said...

aq dah lama giler buat blog tp follower ciput je..

Woofer Storm said...

slam thalhah..achie a.k.a woofer storm follow kat sni^^

memang pelupa ea??hehee len kali tulis je note2 psal pasword ke apa ke kat hp n buku..sma la,sy ni pun pelupa.cuma kalau selalu buat,bnda tu tak la buant otak ni hang sangat..hehee

slam

xcyber said...

leh x post kan kat syoknya blog cara2 nak letak code html ke dalam post yg kita nk post ?

Post a Comment

 

Twitter Blog Templates © Copyright by Thalhah Dot Com | Template by BloggerTemplates | Blog Trick at Blog-HowToTricks