Friday, February 18, 2011

Jom Sertai Forum Syoknyer Blogging

TwitThis
Syoknyer Blogging

Blogging dah menjadi trend masa kini untuk semua orang selain daripada aktif di jaringan sosial seperti facebook, twitter, mahupun forum. Yang paling best bila dapat berforum sambil berblogging. Macam mana tu?

Di sini, aku nak perkenalkan korang pada sebuah laman Forum terbaru yang menghimpunkan semua blogger-blogger yang mesra di alam maya iaitu Forum Syoknyerblogging yang beroperasi di syoknyerblogging.com

5 Sebab kenapa Blogger perlu Join Forum Syoknyerblogging

1. Forum SB menghimpunkan blogger yang senior, mesra, dan bersedia memberi tunjuk ajar kepada semua.

2. Dengan menyertai Forum SB, jaringan persahabatan anda akan lebih bagus. Anda akan dapat lebih ramai kawan.

3. Di SB, anda dapat bertukar-tukar pendapat dengan rakan-rakan di samping mengetahui isu-isu terkini.

4. Boleh menyelesaikan masalah-masalah yang melibatkan blog anda kerana kesemuanya memang mesra dan sedia membantu.

5. Menambahkan pelawat ke blog anda. The more the merrier! Semakin ramai anda ajak kawan-kawan anda join, semakin bertambah bilangan pelawat blog, meningkatkan pendapatan blogging anda

Jangan Lupa Sertai Kontest SyoknyerBlogging di http://syoknyerblogging.com/showthread.php?tid=452 hadiah menaik menanti anda. :)

Sumber: cikgudahlia.com

2 comments:

hans said...

saya sokong no 3

P/S : Kepada Blogger - Blogger Sekalian...Saya Nak Minta Tolong Jawab Online Survey Nih... (^_^)Y

Oh! Azizah said...

thalhah... kenapa syoknyerblogging tak leh masuk... huhuhuhuhu

Post a Comment

 

Twitter Blog Templates © Copyright by Thalhah Dot Com | Template by BloggerTemplates | Blog Trick at Blog-HowToTricks