Wednesday, April 13, 2011

Kontest Berdialog Pakngah and Makngah

TwitThis

Ok pakngah. saya harap dialog saya buat ni dapat buat pakngah and makngah ketawa yer. kalau xlawak pun buat2 ketawa pun jadila. hehehe


Pakngah: Assalamualaikum

Makngah: Waalaikumussalam

Pakngah: Tengah buat apa tu darling?

Makngah: Tengah basuh baju ni.

Pakngah: Basuh baju apa diluar rumah?

Makngah: Udah tahu bertanya pula abang ni

Pakngah: hehe.. Sayang cantik la hari ini

Makngah: knp? hari lain saya xcantik ke?

Pakngah: Hari lain cantik tapi hari ni lagi cantik

Makngah: Hehe.. terima kasih..

Pakngah: Saya laparla yang. masaakkan kari kepala ikan yer

Makngah: ooo.. patutla tiba tiba memuji. Baiklah.

Pakngah: Masak sedap2 tahu yang

Makngah: ......

Pakngah: Adeh.. kredit habis la pula




sapa2 nk masuk pertandingan ni boleh ke http://al-lavendari.blogspot.com/2011/04/marilah-masuk-contest-ke-2-anjuran.html .

P/s To Pakngah: Kalau saya ada idea lain saya edit entry ni ok kan? hehe...

11 comments:

al-lavendari said...

terima kasih kerana sudi ambil bahagian .. kali ini dari orang bujang pulak ! hehe

kucingorengemok said...

"buat² ketawa pun jadi la" hahaha, kelakar kelakar, dapat satu undi!

apik pehe said...

ape citer ko wat ni taha..hahaha

Thalhah Amir said...

haha.. sory2.. xde idea.. nt sy buat lain. haha

azmnor said...

Salam thalhah...

memang masuk contest nak menang , kalau tak menang utk meriahkan dan sokongan untuk Tn Hj apa salahnya..... bagi betul-betul meriah...

shahjiehan said...

aik.. bukan die suruh letak 1 ayat sorg je ke? huhuhu

hans said...

nak masuk juga lah

cik pulau said...

duk sebelah pun leh calling malling..
hahaha..
gelakk jugakk..^^,

Yasmin ♥ said...

Suke kawan ngan budak PELIK ? =/

Miss Volvo said...

xpena join contest..apa2 pun good luck ye :D i folo u klu sudi folo la blk :D

Miss Nadya said...

macam best..:)

Post a Comment

 

Twitter Blog Templates © Copyright by Thalhah Dot Com | Template by BloggerTemplates | Blog Trick at Blog-HowToTricks